Şi-am câştigat!!!

În urmă cu aproape o lună m-am înscris la concursul organizat de Bogdan Botezatu cu un articol în care eu povesteam despre multele mele infectări cu viruşi. Ei bine, acel articol, împreună cu celelalte 5 scrise de ceilalţi înscrişi s-a dovedit a fi unul câştigător.

Pe data de 17 septembrie am aflat, anunţat prin e-mail, că am câştigat acea licenţă pentru care eu concurasem. Când am ajuns acasă am intrat pe blogul lui Bogdan şi am văzut şi confirmarea oficială că eu, dar şi alţii mai câştigaseră.

Astfel, prin câştigarea acestui premiu, am aflat că Bogdan Botezatu este Communication Specialist al celor de la BitDefender.

E extraordinar faptul că am câştigat, acum eu pot fi în continuare protejat. Peste câteva zile, mai exact peste 2 zile, îmi expiră licenţa de BitDefender Total Security, dar dat fiind faptul că am de acum o licenţă BitDefender Antivirus, o să compensez lipsa firewalului din această versiune cu PC Tools Firewall Plus, firewalul momentului, după nişte teste făcute de nişte specialişti şi totul o să fie bine…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s